Börja träna som nybörjare


Välkommen i vår ständigt växande karatefamilj. Kampsporten Karate ger dig både en bättre fysisk förmåga och en positiv mental påverkan som få andra aktiviteter. Kanske vill du komma i bättre livsform, kanske vill du öka din förmåga till självförsvar eller kanske vill du utmana dig själv genom att tävla? Anledningarna att börja är många och individuella. De som fortsätter en livslång regelbunden träning vet i alla fall att karaten följer dem och utvecklas som livet självt. Vår yngsta utövare i Zendokai är 8 år, vår äldsta 84 år. Det borgar för en livslång kvalitet.Under veckorna 3-5 sker vår nybörjarintagning 2023. Vi tar in barn från det år de fyller 8 (född 2015 eller tidigare). Det är gratis att prova på under intagningsveckorna.

Träningstider våren 2023
Nybörjare barn 8-12 år, måndagar & onsdagar kl 17:30-18:30
Nybörjare vuxen >13 år tisdagar & torsdagar kl 19:00-20:15. (Ny tid)

Anmäl dig till vårt medlemsregister så att vi kan registrera er närvaro.

ANMÄLAN: (Länk till SPORTADMIN, öppnas i nytt fönster) https://sportadmin.se/pop/ko.asp?ID=950493376

Praktisk information

Klädsel när du provar på: När du provar på Karate kan du träna i vanliga träningskläder. Vi tränar barfota utan strumpor
Karatedräkt: Du kan köpa karatedräkt genom vår förening, prata med din instruktör om du vill handla dräkt.
Din kropp: Du skall vara ren om fötter, händer och kropp när du tränar. Naglar skall vara klippta och vi bär inga smycken eller örhängen.
Vatten: Ta alltid med fylld vattenflaska för att kunna dricka i vattenpaus. Vi ställer alltid flaskorna i hyllan i Dojo. Vi äter aldrig mat i Dojo vid träning.
Omklädning: Vi har omklädningsrum och dusch för både herrar och damer. Ta alltid med dig väska med värdesaker in i Dojo och ställ i materialrum.
Ordningsregler: Fullständiga ordningsregler är anslagna till vänster om dörren till Dojo. Följ alltid instruktörens och styrelsens anvisningar.