Alla kan börja som nybörjare!

Kanske vill du komma i bättre livsform, kanske vill du öka din förmåga till självförsvar eller kanske vill du utmana dig själv genom att lära dig något nytt? Anledningarna att börja är många och individuella. Karate ger dig en bättre fysisk förmåga, koordination och en positiv mental påverkan som få andra aktiviteter. Vi som tränar karate vet att det blir en livsstil som vi bär med oss i allt vi gör i livet. Välkommen till Karate-do en del av Budo.


Nybörjarintagning -prova på gratis

Vi tar in barn från det år de fyller 8 (född 2016 eller tidigare). Det är gratis att prova på under intagningsveckorna.
Våren nybörjarintag sker vecka 3-7. Höstens nybörjarintag sker under veckorna 34-38.

Träningstider våren 2024:
Nybörjare barn 8-12 år, måndagar & onsdagar kl 17:30-18:30
Nybörjare vuxen >13 år tisdagar & torsdagar kl 19:00-20:15

Anmäl dig till vårt medlemsregister så att vi kan registrera er närvaro.

ANMÄL DIG HÄR: https://sportadmin.se/pop/ko.asp?ID=950493376

Nybörjarträning

Klädsel när du provar på: När du provar på Karate kan du träna i vanliga träningskläder. Vi tränar barfota utan strumpor
Karatedräkt: Du kan köpa karatedräkt genom vår förening, prata med din instruktör om du vill handla dräkt.
Din kropp: Du skall vara ren om fötter, händer och kropp när du tränar. Naglar skall vara klippta och vi bär inga smycken eller örhängen.
Vatten: Ta alltid med fylld vattenflaska för att kunna dricka i vattenpaus. Vi ställer alltid flaskorna i hyllan i Dojo. Vi äter aldrig mat i Dojo vid träning.
Omklädning: Vi har omklädningsrum och dusch för både herrar och damer. Ta alltid med dig väska med värdesaker in i Dojo och ställ i materialrum.
Våra förväntningar på dig: Vi förväntar oss att du alltid respekterar de som tränar i Dojo och bidrar till att skapa en utmanande och samtidigt trivsam träning.

Läs mer! Informationsblad till nya medlemmar (2023-01-14)Läs mer! KARATE