Stadium teamsales

Zendokai har tillsammans med Stadium och Adidas tagit fram ett antal produkter med Zendokai logga och färger. Genom Stadium teamsales kan du beställa träningsoverall (jacka och/eller byxa), t-shirts, pikétröjor, väskor m.m.

Beställning gör du genom att klicka på Stadium-loggan på denna sida.

Väl på Stadium teamsales sida så registrerar du ett konto/loggar in genom att klicka på “gubben ” längst upp i högra hörnet. Fyll därefter i dina personuppgifter
Välj butik “Halmstad” och förening “Zendokai karate” och klicka på rutan “Lägg till”.
Fyll också i ett personligt lösenord som du själv väljer.
Tryck därefter på “Registrera”.

Du har nu skapat ett konto och kan logga in i Stadium teamsales.

Därefter är det bara för dig att beställa t-shirts, pikétröjor, väskor m.m. För att undvika avgifter finns ett minsta belopp på 1000 kr du behöver beställa för så gå ihop några stycken om beställningen. Mer info finns på Stadium teamsales “HUR BESTÄLLA”.

Du som är medlem i Zendokai kan även köpa utrustning via klubben

Katalog från SBI finns i Dojon där du kan se vad som finns i sortimentet eller läs HÄR på deras hemsida. Var noga med att ange artikelnummer vid beställning.

Beställning sker endast på anslagna listor på anslagstavlan i Dojon enligt skrivna instruktioner. Alla varor som beställs på listan i Dojon betalas även i samband med beställning till klubbens Swish eller Bankgiro.