Vi på zendokai har inte bara en hemsida för information, vi har även för närvarande tre olika kanaler på sociala medier.

Vi har dels en nystartad facebook-sida som kommer att ersätta gruppsidan vi tidigare haft som vår informationskanal. Länk till den sidan https://www.facebook.com/zendokai.karateklubb . Vi har även en youtube-kanal där vi publicerar egna klipp och spellistor med favoriter. Där hittar ni både klipp om kata, kihon och kumite, klipp från tävlingar, egeninspelade klipp på våra egna karatakas samt den än så länge något kortfattade “Snaf’s lista”. Länk till den kanalen “Zendokai Karate Halmstad“. Slutligen har vi ett Instagramkonto som heter https://instagram.com/karatezendokai/ där det dyker upp bilder efterhand. På dessa olika sociala medier är vi flera skribenter och fotografer som med gemensamma krafter hjälper till att sprida karaten i vår omvärld. Du kan bidra till spridningen genom att prenumerera på dessa kanaler.
Zendokai sociala medier

Tips för dig som ännu inte vågat ta steget till de sociala medierna: Du behöver inte skriva vad du åt till frukost varje dag eller ta 30 kort på din katt, du kan ha ditt konto för att bara titta på störtskön karateinformation och för att komma i kontakt med dina riktiga vänner. Du kan även stoppa inflödet av andras frukostbilder.
Vill du ändå inte delta ar det naturligtvis ditt fria val. All viktig information till medlemmarna om klubbens verksamhet kommer även att publiceras på denna hemsida, då denna sida är vår officiella kanal för intern kommunikation.

/Peter, informationsansvarig zendokai
it@zendokai.se