Klubben hälsar nybörjare välkomna på måndagar och onsdagar. Träningen bedrivs i vår Dojo på Österängsgatan 50 som ligger centralt i Halmstad. Nybörjargrupper barn tränar 1730-1830 och vuxna 1945-2100. Från det år man fyller 8 år tar vi emot nybörjare. Någon övre åldersgräns finns ej och vi har goda erfarenheter av de som börjar som nybörjare även efter 50. Karate är för alla och vi tränar mot individuella mål. Vissa vill tävla på elitnivå och vissa vill träna enbart för att må bra både i sinnet och kroppen. Om du som förälder vill träna samtidigt som ditt barn nu i början brukar vi kunna lösa detta.

Det är billigt att träna karate. Träningsavgifterna är moderata där det kostar 250kr per år samt 500 kr för barn resp 1000 kr per termin för vuxna över 13 år. Utöver detta behöver du en dräkt som kostar ca 400 kr för ett barn, något mer för vuxen. Du erbjuds ett par veckor där du kan prova på träningen utan kostnad. Normalt leds nybörjargrupperna av minst två instruktörer vilket gör att alla kan få goda möjligheter att utvecklas.

Vi är en stor och välskött förening under ledning av en demokratiskt vald styrelse och en kompetent instruktörsgrupp i alla åldrar där alla ordinarie instruktörer har svart bälte med lång erfarenhet av karate. I år fyller Zendokai 50 år vilket gör oss till en av Sveriges äldsta och största karateklubbar.

Mer information hittar du i menyerna här på hemsidan. Välkommen!

/Peter ,infoansvarig zendokai