Följ dessa steg för att bli medlem i Sveriges äldsta Shotokan karateklubb:

Steg 1 (Ichi). Börja träna som nybörjare
Nybörjarintagning sker både vårtermin v3-5 och hösttermin v34-36. Du har då möjlighet att under max tre veckor prova på karate kostnadsfritt i vanliga träningskläder. Nybörjargrupperna tränar på måndagar och onsdagar, vuxna från 13 år kl 1700-1800 och barn kl 1800-1900. Barn är välkomna att börja träna från det år de fyller 8 år.

Har du graderat dig tidigare är du välkommen att komma ner till Dojon på våra övriga pass. Ta kontakt med någon av våra instruktörer om du behöver mer information.

Steg 2 (Ni). Bli medlem i vårt medlemsregister
För att bli medlem så behöver vi ha dina uppgifter i medlemsregistret, anmäl dig till medlemsregistret här.
logo-retina
(Klicka på länken för att komma till registreringsformulär som öppnas i ett nytt fönster)

Not: Vi behandlar alla medlemsuppgifter konfidentiellt och det är endast klubbens funktionärer som kan ta del av dessa för utskick, närvaroregistrering och återredovisning till riksidrottsförbundet för statliga och kommunala bidrag. Läs mer om dataskyddsförodningen HÄR


Steg 3 (San). Betala avgift
Efter de första tre veckornas prövotid på terminen är det dags att betala medlemsavgift och träningsavgift. Se våra aktuella avgifter HÄR

Steg 4 (Chi). Köp dräkt
Antingen köper du en karatedräkt via Zendokai eller så fixar du en själva. Vår materielansvarige på Zendokai tar emot beställningar på en lista i Dojon. Prata med din instruktör så får du råd och hjälp. Efter en termins träning är det bra om du även köper tandskydd, suspensoar och handskar så att du tryggt kan vara med på de lite mer tillämpade övningarna i Kumite.

Steg 5 (Go). Fortsätt att träna
En person med svart bälte som fortsätter att träna karate är en person med vitt bälte som inte gav upp.


Läs mer: Träna karate
Läs mer: Avgift
Läs mer: Hitta till Zendokai dojo
Läs mer: Träningstider

Externa länkar: