Följ dessa enkla steg för att börja träna i Zendokai

Börja träna som nybörjare
Kostnadsfri nybörjarintagning sker både vårtermin v3-5 och hösttermin v34-36. Du har då möjlighet att under tre veckor prova på karate helt gratis i vanliga träningskläder.

Nybörjargrupperna tränar på måndagar och onsdagar. Barn är välkomna att börja träna från det år de fyller 8 år.

Återuppta karate sedan tidigare i livet?
Har du tränat tidigare är du även hjärtligt välkommen att komma ner till Dojon på våra övriga pass. Vi har många som kommer tillbaka till karate efter ett kortare eller längre uppehåll.

Registrera dig i vårt medlemsregister
För att vi skall kunna redovisa dig så behöver vi ha dina uppgifter i medlemsregistret. Vi använder Sportadmin, en professionell tjänst för säker medlemshantering.

Anmäl dig till medlemsregistret:
logo-retina
https://sportadmin.se/pop/ko.asp?ID=950493376
(Klicka på länken för att komma till registreringsformulär som öppnas i ett nytt fönster)

Betala avgift
Efter de första tre veckornas prövotid på terminen är det dags att betala terminsavgift. Se våra aktuella avgifter: https://zendokai.se/zendokai/avgift/

Köp dräkt
Antingen köper du en karatedräkt via Zendokai eller så fixar du en själva. Vår materielansvarige på Zendokai tar emot beställningar på en lista i Dojon. Prata med din instruktör så får du råd och hjälp. Efter en termins träning är det bra om du även köper tandskydd, suspensoar och handskar så att du tryggt kan vara med på de lite mer tillämpade övningarna i Kumite.

Fortsätt att träna


Läs mer: Träna karate
Läs mer: Avgift
Läs mer: Hitta till Zendokai dojo
Läs mer: Träningstider

Externa länkar: