Som vanligt så här i juletider passar vi på att se över våra rutiner. Vi kanske skapar en ny god vana eller slutar med en ovana.

För Zendokai helmsida zendokai.se, brukar det innebära att klubbens digitala tomtenissar ser över strukturen, implementerar nya funktioner eller tar bort överflödig info. Det innebär även att info kan flytta lite mellan varven.

FlikR har ny ägare och därmed nya villkor. Det innebär att vi lämnar FlikR som leverantör av tjänster från årsskiftet. Vi kommer i stället troligen att tillhandahålla våra foto via fotoalbum direkt på hemsidan. En ny portal för våra album kommer att skapas. Fler nya smidiga funktioner kommer att komma när vi haft möjlighet att stabilt implementera dem, allt för att zendokai.se skall vara informativ, lättanvänd och ett stöd.

Hittar du inte det du letar efter eller har förslag på info som saknas skicka gärna ett brev till info@zendokai.se så hjälps vi åt. Prova även att använda sökfunktionen på hemsidan (förstoringsglaset), då brukar du hitta det mesta, även historiska artiklar.

Vi ses i dojon, vi har julträning 1000-1115 på Julafton, Juldagen, Annandagen, Nyårsafton, Trettondagsafton och Trettondagen, Nyårsafton vilodag. I övrigt enligt https://zendokai.se/traningstider/     /Peter

PS/ En ny funktion är e-post-prenumerationer på inlägg så att du inte missar något vitalt.