I lördags höll JKA Sweden sitt årliga Riksmästerskap i Malmö . Zendokai var på plats med 20 deltagare som även denna gång kämpade hårt och levererade fina resultat. Totalt tog Zendokai hem 18 medaljer – 5 guld, 5 silver och 8 brons.

Tävlingen inleddes med lagkata och det blev guld direkt till Zendokai genom Roxanna Adibi, Rasmus Green och Andreas Palm. Både Rasmus och Andreas följde upp framgången med att placera sig på pallen i såväl kata som i kumite.

Största framgången nåddes av Lorin Cicek som lyckades vinna både kadetternas kata och kumite. Mycket starkt! På silverplatsen återfanns Zendokai båda gångerna, i kata genom Cornelia Jönsson och i kumite genom Nina Leoni.

Även i killarnas kadettklass blev det guld när Gabriel Raskov tog hem segern i kumite. Stort grattis Gabriel till första segern!

I seniorklasserna blev det en säker dubbelseger i damernas öppna kumite genom Emelie Palm och Sofie Palm. I herrarnas öppna kumite gjorde Erjon Merovci några riktigt fina matcher och var ytters nära att nå final, men slutade på en mycket hedersam bronsplats. Det samma gjorde Kristoffer Raskov i herrarnas öppna kata.

Grattis alla till fina prestationer!

Guld
Lorin Cicek – kata & kumite
Gabriel Raskov – kumite
Emelie Palm – kumite
Roxanna, Andreas, Rasmus – lagkata

Silver
Rasmus Green – kata
Cornelia Jönsson – kata
Edward Nilsson – kata
Nina Leoni – kumite
Sofie Palm – kumite

Brons
Totte Södergren – kata
Ewan Bob – kata
Andreas Palm – kata &kumite
Kristoffer Raskov – kata
Rasmus Green – kumite
Edward Nilsson – kumite
Erjon Merovci – kumite

Joakim Palm
Tävlingsansvarig