Här kommer lite matnyttig info om graderingsdagen!

Inskrivning för barnen sker från 0930 med graderingsstart från 1000. Inskrivning för vuxna från kl 1100. Som vanligt graderar vi alla barnen först och sen efter en kort paus alla vuxna. Examinator är Sensei Sixten Lindqwist och graderingen sker i enlighet med JKA graderingsbestämmelser.

Avgiften skall vara betald före gradering
Barn   150:-
Vuxna till 9-4 kyu 250:-
Vuxna till 3-1 kyu 350:-
Betalning gör du till swish 123-483 8512 eller BG 566-2655. Skriv vem du är och vad du betalar för.

Under dagen kommer det att finnas fika , och vi kommer även att sälja grillad korv m bröd från vår sponsor Slaktarkorv. Fikabrödet kommer från Paulssons konditori, även de en av klubbens sponsorer.

Anhöriga är välkomna att se graderingen inifrån Dojon. Det vi då önskar är att ni respekterar vår träningslokal och den disciplin som finns där. Ni kommer att behöva vara knäpp tysta och förberedda på att sitta stilla och uppmärksamma på vad som händer i lokalen, allt för att visa dem som graderar respekt.

I samband med graderingen kommer vi även att ta individuella kort av alla klubbmedlemmar för att underlätta närvaroregistreringen i Sportadmin för våra instruktörer. Utöver dem tar undertecknad lite miljöbilder som vanligt.

På kvällen träffas de som vill och har åldern inne på the Fox and Anchor, ca kl 1830, för lite “after karatetermin” där klubben även kommer att bjuda på lite smått tilltugg (ej en full måltid, så Stefan H -ät innan).

Om du som ska gradera har frågor kring graderingen, tala med någon instruktör i klubben så får du besked om vad som gäller.

Väl mötta alla!

/Peter