Vi samlas utanför vår Dojo senast 07.40. Vi åker 07.45. Vi skall försöka samåka så långt som möjligt eftersom det finns flera som har transportbehov till tävlingen, så om det är möjligt är det önskvärt att samtliga möter upp utanför Dojon den 14 nov. Tävlingen börjar i Idrottshallen i Lund kl 10.00. Adressen är Högevallsgatan 1 i Lund.
Det vore trevligt och önskvärt om alla tävlande, föräldrar och anhöriga är med från början och stannar under hela dagen, i syfte att visa stöd och heja på våra tävlande. Barnen tävlar under förmiddagen. Juniorer innan alt efter lunch. Vuxna beräknas starta kl.13.30. Bedömer att det är slut någon gång vid kl.1600. Kom gärna i Zendokais träningsoverall om ni har en sådan. Vänligen orientera mig också om du inte kan möta upp i Dojon på lördag morgon.

Zendokai bjuder på kaffe och fika från kl. 0930. Vi sitter tillsammans på läktaren. Barnen som tävlar får dricka och fika efter dem tävlat. Rekommenderar att ta med egen dricka och något till lunch.

När vi kommer fram måste alla barnen byta om till Gi (om de inte redan åker ombytta!) för att ca 0915 vara på matta 1. Där samlas vi och genomför uppvärmning och fördelning på coacher. 8-9 år börjar kl. 10.00 och sedan är det i stigande åldersordning. Alla barn har en coach som hjälper dem under hela tävlingen.

När sista barn (och eventuellt juniorer) har tävlat färdigt (lunchuppehållet) samlas vi alla, inklusive anhöriga, vid matta 1 för att ta kort och applådera våra karatekas. Samtliga karatekas har på sin Gi (karatedräkt), tar med sin medalj och eventuella pokal. Sedan är det bara att hålla på seniorerna när de tävlar……

Om du har några frågor så hör av dig till mig på 0706-634113.

Väl mött!

Rick Grundevik
Tävlingscoach
Zendokai karate