Vi samlas utanför vår Dojo senast 07.20. Vi åker 07.30. Jag som tävlingsansvarig och coach önskar att alla kommer till Dojon eftersom det finns flera som har behov av att åka med någon till tävlingen. Vi skall försöka samåka så långt som det är möjligt. Vi är 31 personer som deltager på lördag(33 Kata och18 Kumite). Tävlingen börjar i Q-poolen i Hässleholm kl 10.00. Adressen är Östra Hagagatan 2, 281 36 Hässleholm.

Jag önskar också att alla tävlande, föräldrar och anhöriga är med från början och stannar under hela dagen i syfte att visa stöd och heja på våra tävlande. Barnen tävlar under förmiddagen. Juniorer innan lunch alt efter lunch. Seniorer efter lunch. Bedömer att det är slut någon gång vid 1500-1600. Kom gärna i Zendokais träningsoverall om ni har en sådan.

Zendokai bjuder på kaffe och fika från kl. 0930 i Q-poolen. Vi sitter alla tillsammans på läktaren. Barnen som tävlar får dricka och bulle efter att de tävlat. Ta med egen dricka och något till lunch. Rekommenderar att ta med egen mat eftersom det inte finns någon resturang i Q-poolen.

När vi kommer fram måste alla barnen byta om till Gi (om de inte redan åker ombytta!) för att senast 0915 vara på matta 1. Där samlas vi och genomför uppvärmning och fördelning på coacher. 8-9 år börjar kl 10.00 och sedan är det i stigande åldersordning. Alla barn har en coach som hjälper dem under hela tävlingen.

När sista barn (och eventuellt juniorer) har tävlat färdigt och det är lunchuppehåll samlas vi alla, inklusive anhöriga, vid matta 1 för att ta kort och applådera våra tävlande. Samtliga tävlande har på sin Gi (karatedräkt) och har med sig sin medalj och eventuella pokal. Sedan är det bara att hålla på seniorerna när det tävlar……

Om du har några frågor så hör av dig till mig på 0706-634113.
Orientera mig också om du inte kan möta upp i Dojon på lördag morgon.

Väl mött!

Rick Grundevik
Tävlingscoach
Zendokai karate