Lördagen 5 maj deltar Zendokai på JKA CUP Ystad. Vi åker alla tävlande och coacher gemensamt i hyrd buss. Föräldrar kan åka med i bussen i mån av plats -Bussen tar 54 passagerare. Vi samlas utanför dojon 5/5 kl 0630 och åker 0645. Kom i tid

Vi lämnar Ystad när tävlingen är slut, ca 1630, för hemfärd till Halmstad. Åter Halmstad ca kl 1930.  Vi bjuder på middag på hemvägen för alla som är med i bussen. Ta med extra dricka, lunch, fika etc. att ha med under dagen.

Ta del av anmälningslistan och sista dagen för anmälan som är uppsatt i dojon. Det finns en lista till för de föräldrar/anhöriga som önskar åka med, i mån av plats, att skriva upp sig på. Den listan fastställs onsdag 2/5. De som åker med i bussen förväntas delta i coachjobbet med ungdomarna. De som inte får plats i bussen arrangera samåkning med andra anhöriga.  Ansvarig för tävlingen är Joakim Palm. Reseansvarig är Rick Grundevik. Har du frågor så kontakta någon av de två ansvariga.

Bussen är sponsrad av Harplinge transport AB och maten vi äter på hemvägen är sponsrad av Packsystem AB. Stort tack för det!
  

/Peter

Länk till tävlingsinbjudan