Då är det snart dags för terminens gradering. Den genomförs söndagen den 7 juni för att inte krocka med nationaldagen.
Graderingsblanketter fylls i av den dom vill gradera och skall ske senast 30 maj i samband med lägret. För att gradera krävs normalt minst trettio träningspass på en termin och att eleven bedöms lämpad. Elevens instruktör skall signera anmälan för att godkänna att eleven bedöms som lämpad att gradera.

Inskrivning för barnen sker från 0930 med graderingsstart från 1000. Inskrivning för vuxna från kl 1100. Som vanligt graderar vi alla barnen först och sen efter en kort paus alla vuxna. Fika finns till försäljning för anhöriga åskådare.

Graderingsavgift är oförändrat
150:- för barn,
250:- 9-4 kyu vuxna,
350:- 3-1 kyu vuxna och betalas kontant vid inskrivning, nytt för i år är att vi även tar emot swish för den som har detta.

Examinator är Sensei Sixten Lindquist. Har du frågor om din graderings innehåll eller om du är osäker på något så fråga din instruktör. Graderingen sker i enlighet med JKA graderingshäfte.

Måndagen efter graderingen går vi över till sommarträningstider med sammanslagna grupper på måndagar och onsdagar 1830-1945 för vuxna och de avancerade barn som vill hålla igång över sommaren. Nybörjare barn har sommarlov till den 17 augusti.

/Peter